În prezent, este cea de-a doua companie de transport aerian din România, bazată pe destinații internaționale, zboruri internaționale și cea de-a treia cea mai mare, măsurată prin dimensiunea flotei și transportate de pasageri.

 

Compania Aeriană Regală este o fiică a Air France-KLM. Înainte de fuziunea cu Air France, KLM a fost linia aeriană națională a Olandei. Nod principal la Aeroportul Amsterdam Schiphol.

Air France este o companie subsidiară a Air France-KLM. Înainte de fuziunea cu KLM, a fost linia aeriană națională a Franței, cu 71,654 de angajați. Nod principal la Aeroportul Internațional Charles de Gaulle, lângă Paris

Alitalia este o companie națională de transport aerian din Italia cu o îndelungată tradiție în transportarea pasagerilor pe nenumărate rute din toată lumea, având conexiuni spre majoritatea aeroporturilor din Italia. Hubul companiei este Aeroportul Internațional Leonardo da Vinci.

Austrian Airlines AG este o companie aeriană austriacă având sediul și baza operativă la Viena. Din anul 2009 compania a fost preluată integral de Deutsche Lufthansa AG împreună cu drepturile asupra mărcii Austrian Airlines. Austrian Airlines este companie membră a alianție aeriene Star Alliance

Swiss International Air Lines Ltd. este principala companie aeriană a Elveției operând zboruri în Europa, America de Nord, America de Sud, Africa și Asia. Baza principală este la Aeroportul Internațional Zürich. Swiss este sub conducerea companiei germane Lufthansa.

British Airways este cea mai mare companie aeriană din Regatul Unit și a treia ca mărime în Europa. Compania are nodul principal la Aeroportul Londra Heathrow. A fost înființată în anul 1936.

THY - Turkish Airlines, Inc. este compania aeriană națională a Turciei cu baza în Istanbul. Compania operează o rețea de transport de pasageri pe cale aeriană în 219 de orașe internaționale și 42 naționale, deservând un total de 262 de aeroporturi în Europa, Asia, Africa și America.

Deutsche Lufthansa AG este cea mai mare companie aeriană germană și din Europa. Numele provine de la Luft, și Hansa. Concernul a apărut la jumătatea anilor 90 pornind de la compania aeriană Lufthansa, având numele Deutsche Lufthansa AG, dar operând și alte companii.