Cineva a spus: „Călătoria este singurul lucru care se poate cumpăra și care te face mai bogat”. Noi călătorim de peste 25 de ani în toate domeniile de business din România și nu numai. Și da, citatul spune adevărul. Suntem mai bogați cu sute de clienti fericiți, cu un portofoliu plin de companii mari care s-au bucurat de serviciile noastre, cu feedback bun, cu sute de evenimente organizate cu succes și nu în ultimul rând cu experiența pe care nimeni, niciodată, nu ne-o poate lua.
Suntem o echipă de oameni care au rezistat în timp și au fost împreună pentru a mulțumi cerințele clienților. În momentul în care primim un brief, facem tot posibilul să-l respectăm și clientul să finalizeze proiectul mulțumit. Indiferent daca este vorba de o călătorie, un teambuilding, un eveniment sau o sesiune de ședințe.
Scopul nostru este ca în continuare să facem același lucru, cu aceeași pasiune!

VIZIUNEA NOASTRĂ
Oamenii ar fi mai fericiți dacă ar avea curaj să vadă viața ca o călătorie, așa cum este ea. Fără să știi destinația următoare. Oamenii de business ar fi mai fericiți și relaxați dacă ar angaja profeșioniști pentru anumite servicii.

MISIUNEA NOASTRĂ
Scopul nostru a fost și va fi acela de a le oferi oamenilor servicii de calitate, atunci când vine vorba de călătorii în regim business, evenimente și altele.

VALORILE NOASTRE

Experiența
Cunoaștere
Dezvoltare
Bunăvoință
Onestitate

Punct lucru: Str.Xenopol nr.3, parter, Ap.1, Sector 1, Bucuresti